«Я шокований. Він взагалі нічого не зробив»: тренер чемпіона IBF побачив нічию у скандальній поразці українця

Аватар Олександр Калінін Олександр Калінін
584
2 голоси
«Я шокований. Він взагалі нічого не зробив»: тренер чемпіона IBF побачив нічию у скандальній поразці українця
Сергій Богачук та Вірджил Ортіс, фото: Getty Images
Дерек Енніс, батько і тренер чемпіона світу за версією IBF у напівсередній вазі Джарона Енніса (32-0, 29 КО), сказав, що очікував побачити дострокову перемогу Вірджила Ортіса (22-0, 21 KO) в бою проти Сергія Богачука (24-2, 23 KO).

10 серпня американець Вірджил Ортіс переміг українця Сергія Богачука у бою за титул тимчасового чемпіона WBC у першій середній вазі. Богачук, його промоутер і відомий боєць Райян Гарсія не погодилися з поразкою українця.

Дерек Енніс також вважає, що ідеальним результатом бою була би нічия.

«Було складно рахувати очки. Це був близький бій. Одні кажуть, що переміг Богачук, інші кажуть, що виграв Ортіс. Якщо що, то я б дав нічию. Я б дав 113-113. Богачук дуже повільний. Але я був вкрай здивований, що він ловив Ортіса такими ударами. Але він був дуже повільним». 

Енніс-старший в інтерв'ю YouTube-каналу «YSM Sports Media» зізнався, що він був впевнений, що Богачука нокаутують.

«Я був шокований, що Ортіс його не нокаутував. Я думав, що Вірджил хоча б відправить його в нокдаун. Він взагалі нічого не зробив. Але я нічого не забираю в Ортіса. Він хороший боєць. Вірджил бився проти жорсткого хлопця. Хто він – українець чи росіянин? Богачук був жорстким».

Ортіс переміг Богачука рішенням більшості суддів (113-113, 114-112, 114-112).