«Це найгірший кошмар для Ф’юрі»: екссуперник Усика дуже просто пояснив, чому українець легко виграє у реванші

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1009
3 голоси
«Це найгірший кошмар для Ф’юрі»: екссуперник Усика дуже просто пояснив, чому українець легко виграє у реванші
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Getty Images
Колишній чемпіон світу в першій важкій вазі за версією WBC (2016-2017) Тоні Белью (30-3-1, 20 KO) дав прогноз на матч-реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

Британець Тоні Белью висловився про майбутній матч-реванш між боксерами хевівейту українцем Олександром Усиком (22-0, 14 KO) та земляком Тайсоном Ф’юрі (34-1-1, 24 КО).

Експерт не вірить у перемогу Ф’юрі.

«Звичайно ж, Ф'юрі може перемогти. Він може донести шалений удар, статися може все що завгодно. Але якщо говорити абсолютно відверто, то чи вважаю я, що Ф'юрі переможе? Ні, я думаю, що він знову програє».

Белью вважає, що Усик здобуде переконливу перемогу.

«Я вважаю, що цього разу Ф'юрі програє дуже явно, тому що тепер Усик буде битися на задній нозі. Це найгірший кошмар для Ф'юрі, тому що в цьому випадку він не зможе контролювати хід бою».

Він пояснив, що саме допоможе українцю.

«Ви маєте розуміти, що Усик пресингував весь бій, він вимотав і задавив 210-сантиметрового суперника вагою 127 кілограмів. Уявіть, що він зробить, коли буде використовувати свої найсильніші сторони. Його найсильніша сторона – бокс на задній нозі», – сказав Беллью в інтерв'ю YouTube-каналу «iFL TV».

  • Нагадаємо, що в травні Усик переміг Ф’юрі за очками роздільним рішенням суддів та об’єднав пояси WBC, WBA, WBO та IBF, ставши абсолютом у хевівейті;
  • Реванш між ними 21 грудня пройде вже без титулу IBF, від якого українець був вимушений відмовитися;
  • Белью у листопаді 2018 року нокаутом у восьмому раунді програв Усику бій за титули WBO, WBC, IBF, WBA та The Ring у першій важкій вазі.