«Макгрегоре, я готовий до бою»: Усик звернувся до колишнього чемпіона UFC щодо можливого поєдинку

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1286
1 голос
«Макгрегоре, я готовий до бою»: Усик звернувся до колишнього чемпіона UFC щодо можливого поєдинку
Олександр Усик. Фото: Google
Чемпіон WBC, WBA, WBO та IBO у надважкій вазі Олександр Усик розповів, чи зацікавлений у проведенні бою на голих кулаках проти Конора Макгрегора.

Нещодавно Сергій Лапін, директор команди Олександра Усика (22-0, 14 КО), заявив, що український боксер після реваншу з Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) може розглянути варіант із ММА чи чемпіонатом з боїв на голих кулаках.

Колишній чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор відреагував у соціальних мережах на таке можливе продовження кар'єри Усика, запросивши до себе.

Чемпіон WBC, WBA, WBO та IBO у надважкій вазі розповів, чи зацікавлений у проведенні бою на голих кулаках проти ірландця:

«Послухайте, ми працюємо. Я не знаю, можливо. Моя команда працює. Це цікаво. Чому ні? Макгрегоре, камон. Хей, Гріша, я готовий до бою», – сказав Усик в коментарі для Boxing King Media.

  • Бій-реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі відбудеться 21 грудня 2024 року.
  • Олександр Усик став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Зазначимо, що українець також повторив успіх Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.