«Бій з Ентоні Джошуа в октагоні»: директор команди Усика розповів про майбутнє українця після реваншу з Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1064
1 голос
«Бій з Ентоні Джошуа в октагоні»: директор команди Усика розповів про майбутнє українця після реваншу з Ф'юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Сергій Лапін, директор команди абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі Олександра Усика, поділився думками щодо майбутнього українця після реваншу проти Тайсона Ф'юрі.

Олександр Усик (22-0, 14 КО) 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Українець здобув перемогу завдяки роздільному рішенню суддів.

Бій-реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі відбудеться 21 грудня 2024 року.

Сергій Лапін, директор команди абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі, розповів про майбутнє українця після другого поєдинку між боксерами:

«Зараз ми зосереджені на реванші з Тайсоном Ф'юрі. А після нього ми подивимося, хто буде наступним. Усик довів, що він найкращий у цьому поколінні. І після того, як він відправить Ф'юрі на пенсію, він розгляне різні варіанти.

Можливо, він опуститься у вазі, а може, перед ним буде варіант із ММА чи навіть чемпіонатом з боїв на голих кулаках. Можете собі уявити третій бій з Ентоні Джошуа в октагоні?», – сказав Лапін в коментарі для Boxing 24/7.

Нагадаємо, що Олександр Усик став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.

Зазначимо, що українець також повторив успіх Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.