«Якщо б я готувався з ним, Бенавідес мене б зупинив»: Гвоздик відповів на випад свого колишнього тренера

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
105
2 голоси
«Якщо б я готувався з ним, Бенавідес мене б зупинив»: Гвоздик відповів на випад свого колишнього тренера
Олександр Гвоздик та Девід Бенавідес. Фото: Getty Images
Український боксер напівважкої ваги Олександр Гвоздик прокоментував заяву свого екстренера Тедді Атласа, який сказав, що він міг би краще підготуватися до бою проти американця Девіда Бенавідеса за титул тимчасового чемпіона за версією WBC.

Боксер Олександр Гвоздик (20-2, 16 KO) висловився із приводу заяви свого колишнього тренера Тедді Атласа, який зазначив, що українець міг би краще виступити в бою проти Девіда Бенавідеса (29-0, 24 KO).

«Мабуть, я з усім згоден. Тедді дуже розумний тренер, дуже добре може підготувати до таких суперників і боїв, але в нього є інші проблеми. Він дуже добре орієнтується з погляду техніки, тактики. Мені здається, що в цьому плані він міг би мене підготувати краще».

Українець зазначив, що все ж не вірить у свою перемогу з Атласом.

«В нього є інші проблеми – що він крокує з часом в один крок. Якби я готувався з Тедді, мені здається я б виграв перші декілька раундів, і потім мене б Бенавідес зупинив. Я б із задоволенням поєднав те, що робить Тедді й те, що ми робимо з моїм тренером. На жаль, у випадку з Тедді це неможливо».

Боксер погодився, що провів далеко недосконалий бій.

«Напевно з усім згоден, треба було робити краще і більше. Але знову ж таки, це вдається робити з іншими опонентами. З Бенавідесом це не вийшло», – сказав Гвоздик в інтерв’ю YouTube-каналу «Два Боковых / Two Sides».

  • Гвоздик програв Бенавідесу за очками одноголосним рішенням суддів;
  • Українець завив про бажання провести реванш.