«Він дасть фору навіть Льюїсу»: названо боксера хевівейту, який посяде місце Усика, Ф’юрі і Джошуа

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
5786
5 голосів
«Він дасть фору навіть Льюїсу»: названо боксера хевівейту, який посяде місце Усика, Ф’юрі і Джошуа
Мозес Ітаума. Фото: Інстаграм
Член Міжнародного залу боксерської слави Баррі Макгуїган висловив величезний респект британському топталанту хевівейту Мозесу Ітаумі (9-0, 7 КО).

Колишній чемпіон світу з боксу за версією WBA (1985-1986 рр.) у напівлегкій вазі Баррі Макгуїган (32-3, 28 КО) високо оцінив Мозеса Ітауму, якого раніше Тайсон Ф’юрі назвав «майбутнім хевівейту».

«Якщо говорити чисто за талантом, то я не думаю, що бачив колись настільки обдарованого 19-річного британського супертяжа з часів Леннокса Льюїса. Адже минуло вже понад 30 років. Причому хто знає. А раптом за талантом Ітаума навіть дасть фору Льюїсу».

Експерт поділився своїми враженнями від спарингу Ітауми із Даніелем Дюбуа, який він бачив на власні очі.

«Його контроль дистанції, баланс, координація, точність. Це на топрівні. Думаю, що у світі немає найкращого молодого проспекту хевівейту. Мабуть, Джаред Андерсон просунувся трохи далі. Але цей хлопець особливий. Він провів лише чотири раунди з Дюбуа. Але цього було достатньо».

Макгуїган порівняв таланта із Теренсом Кроуфордом.

«Коли я бачу такий рівень таймінгу, то відразу ж думаю про Кроуфорда. Те, як він контролює відстань, як входить до зони атаки та розриває дистанцію – все це чистий олдскул», – сказав Макгуїган в інтерв’ю Boxing News 24/7.

  • Наступним суперником Ітауми стане Міруш Вах (38-10, 20 КО);
  • Матч пройде 27 липня у Лондоні (Англія).