«Ломаченко не хоче з ним битися»: ексчемпіон світу знає того, кого уникає українець і звинуватив одного з них

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1003
4 голоси
«Ломаченко не хоче з ним битися»: ексчемпіон світу знає того, кого уникає українець і звинуватив одного з них
Шакур Стівенсон та Василь Ломаченко. Фото: Facebook
Ексчемпіон світу у першій напівсередній (WBC, 2008-2009, 2011; WBO, 2009-2012) та напівсередній (WBO, 2012-2014, 2015-2016) вагових категоріях Тімоті Бредлі розповів, чому бій між Василем Ломаченком та Шакуром Стівенсоном усе ніяк не відбудеться.

Американський ексбоксер Тімоті Бредлі (33-2-1, 13 КО) пояснив, чому ніяк не вдається реалізувати бій між чемпіоном світу за версією IBF у легкій вазі українцем Василем Ломаченком (18-3, 12 КО) та чемпіоном WBC американцем Шакуром Стівенсоном (22-0, 10 КО).

На думку експерта, Стівенсону, який викликав Ломаченка на бій, варто набратися терпіння.

«Багатьом бійцям треба навчитися чекати. Стівенсон все ще молодий, йому треба навчитися терпіння. Він казав, що хоче бій із Ломаченком уже деякий час, але Ломаченко б'ється з іншими, їхній бій так і не відбувся».

Також Бредлі підкреслив, що американцю не варто було загострювати стосунки із Top Rank Promotions. Компанія представляла інтереси і Шакура, і Василя, однак на днях у Стівенсона закінчився контракт і він покинув їх.

«Я розповім вам дещо про промоутерів. Коли ти говориш про них у ЗМІ за їхньою спиною, і потім вони це чують – вони ж це все пропускають через себе. Такі бійці відходять на другий план. Вони дбають про таких хлопців, які їм віддані, хлопцям, які шанобливо ставляться до них».

Він підкреслив, що публічними випадами в бік Ломаченка та його промоутерів Стівенсон нічого не досягне.

«Шакур хоче битися з Ломою, але чи хоче Лома бій із Шакуром? Звичайно, ні! Вони не хочуть йти таким шляхом із Шакуром. Але мені здається, якби він був терплячим, він у результаті отримав би цей поєдинок», – сказав Бредлі в інтерв’ю YouTube-каналу «Sean Zittel».

  • Стівенсон у своєму останньому поєдинку за очками роздільним рішенням переміг німця Артура Арутюняна (12-2, 7 КО);
  • Ломаченко наприкінці 2024 року може провести бій проти американського чемпіона WBA Джервонти Девіса (30-0, 28 КО).