Не суддівство і не майстерність Усика: брат Ф’юрі назвав справжню причину поразки Тайсона від українця

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
3567
4 голоси
Не суддівство і не майстерність Усика: брат Ф’юрі назвав справжню причину поразки Тайсона від українця
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Getty Images
Рідний брат Тайсона Ф’юрі – Шейн – відверто відповів, чи справді британський суперважковаговик програв українцю Олександру Усику через свого батька.

Шейн Ф’юрі, який є рідним братом Тайсона Ф’юрі (34-1-1, 24 КО), відповів, чи справді той програв Олександру Усику (22-0, 14 КО) через батька.

Багато хто після матчу вважав, що в кутку Ф’юрі панував хаос – Джон Ф'юрі, Шугар Хілл та Енді Лі намагалися перекричати один одного. Не дивно, що найгучнішим був батько чемпіона Джон. Саме він порадив сину пасивувати у вирішальних раундах, що можливо і коштувало тому перемоги.

Шейн висловився про те, що він думає із цього приводу.

«Знаю, що мій батько хотів лише найкращого для свого сина. А що може бути найкращим для сина після того, як того мало не вирубали в рингу? Зрозуміло, що будь-який батько на його місці подумав би: «У пі**у цей бокс. Треба рятувати пацана». Це психологія».

На його думку, батько просто не хотів, аби його син зайвий раз ризикував у ринзі.

«Це все через те, що в той момент він думав тільки про безпеку сина. Іноді так буває. Ви хочете для когось всього найкращого, намагаєтеся, але ваші поради насправді лише шкодять», – сказав Шейн в інтерв’ю YouTube-каналу «IFL TV».

  • Нагадаємо, що 18 травня Усик переміг Ф’юрі за очками роздільним рішенням суддів та став абсолютом дивізіону, об’єднавши титули WBC, WBA, WBO та IBF;
  • Реванш 21 грудня цього року пройде без поясу IBF, від якого українець відмовився.