«Він це зрозуміє і змінить свою думку»: екссуперник Усика негативно відреагував на гучну заяву чемпіона світу

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
5387
4 голоси
«Він це зрозуміє і змінить свою думку»: екссуперник Усика негативно відреагував на гучну заяву чемпіона світу
Олександр Усик і Тоні Белью, фото: Getty Images
Колишній чемпіон світу в першій важкій вазі за версією WBC (2016-2017) Тоні Белью (30-3-1, 20 KO) прокоментував заяву Олександра Усика про те, що той планує повернутися у крузервейт.

Британець Тоні Белью висловився з приводу заяви українського абсолюта хевівейту Олександра Усика (22-0, 14 КО) щодо того, що він хоче повернутися до крузервейту.

Белью дав зрозуміти, що в цих словах для нього не було нічого нового і взагалі він був першою людиною, якій Усик сказав про це.

«Я брав у нього інтерв'ю для DAZN кілька місяців тому і запитав, що він робитиме, коли переможе Тайсона Ф'юрі. Усик посміхнувся і сказав мені, що повернеться в першу важку вагу. Я продовжив: «Що ти зробиш?». Він сказав: «Я повертаюся назад. Я хочу знову стати найкращим у першій важкій вазі».

Белью відверто зізнався, що вважає це поганою ідеєю.

«Знаєте, це не принесе йому вигоди. Це недобре. У його тіла був час, щоб пристосуватися й адаптуватися, і він думає, що може повернутися назад, але це нелегко. Твоє тіло звикає до надважкої ваги. Він це зрозуміє і змінить свою думку, адже спуститися назад дуже складно».

Експерт не вірить у те, що хтось здолає Усика.

«Але, послухайте, ніхто його не переможе. Я б хотів побачити, як він просто йде на захід», – сказав Белью в інтерв’ю «Lucky Block Casino».

  • Нагадаємо, що 18 травня Усик за очками роздільним рішенням суддів здолав Ф’юрі та став абсолютом у хевівейті, об’єднавши титули WBC, WBA, WBO та IBF;
  • Матч-реванш запланований на 21 грудня, але пройде вже без поясу IBF, від якого українець відмовився;
  • До 2019 року Усик виступав у крузервейті, де також став абсолютом;
  • У листопаді 2018 року українець востаннє відстояв своє звання, здолавши нокаутом у восьмому раунді Белью.