«Я не згоден»: в Британії прокоментували гучні слова Ф’юрі про Усика і назвали справжнього переможця бою

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
265
2 голоси
«Я не згоден»: в Британії прокоментували гучні слова Ф’юрі про Усика і назвали справжнього переможця бою
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Getty Images
Популярний боксерський аналітик із Великобританії Гарет Девіс прокоментував одну з останніх резонансних заяв Тайсона Ф’юрі на адресу Олександра Усика.

Аналітик Гарет Девіс прокоментував заяву британця Тайсона Ф’юрі (34-1-1, 24 КО) стосовно того, що українець Олександр Усик (22-0, 14 КО) виглядав як боксер-аматор у їхньому поєдинку за звання абсолюта у хевівейті та виграв максимум чотири раунди.

На його думку, Усик заслужено забрав цей поєдинок.

«Мій рахунок був 114-113 на користь Усика і досить явно. Тайсон має повне право так вважати. Йому навіть треба так рахувати, йому треба так відчувати й знати, що він повернеться з речами, які він може зробити краще, з речами, які він не робив, але зробить наступного разу».

Девіс наголосив, що Ф’юрі висловив лише власну суб’єктивну думку.

«Я не згоден з Тайсоном, що Усик виглядав як боксер-аматор. Але це Ф'юрі й те, як за його відчуттями пройшов бій. Ти не можеш відібрати його думку».

Він вважає, що в другому матчі британець все ж може спробувати щось змінити.

«Це знову буде грандіозна битва, де, швидше за все, вони залишать себе повністю. Тайсон говорить про розбиту орбітальну кістку та перелом щелепи Усика… Він знає, що може потрясти його, і наступного разу може зробити трохи більше», – сказав Девіс в інтерв’ю YouTube-каналу «Boxing King Media».

  • Нагадаємо, що Усик переміг Ф’юрі за очками роздільним рішенням суддів та об’єднав титули WBC, WBA, WBO та IBF;
  • У матчі-реванші, який запланований на 21 грудня, не розігруватиметься титул IBF.