Легенда боксу, що передбачив перемогу Усика над Ф’юрі, зробив прогноз на їхній реванш: він вже знає результат

Аватар Олександр Калінін Олександр Калінін
20644
16 голосів
Легенда боксу, що передбачив перемогу Усика над Ф’юрі, зробив прогноз на їхній реванш: він вже знає результат
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі, фото: PA
Колишній американський боксер Шейн Мозлі висловився щодо реваншу між українським абсолютним чемпіоном світу у хевівейті за версіями WBC, WBA, WBO та IBF Олександром Усиком (22-0, 14 КО) і британцем Тайсоном Ф’юрі (34-1-1, 24 КО).

Колишній чемпіон світу трьох дивізіонів Шейн Мозлі заявив, що він вірив у перемогу Олександра Усика над Тайсоном Ф’юрі.

«У минулому бою я поставив на Усика. Я поставив, оскільки вірив, що він зробить те, що зробив – рухатиметься, пурхатиме, як метелик, буде дуже швидким і складним суперником для Ф'юрі, який не особливо сильно б'є за мірками надважкої ваги. Тому Усик може йти від нього і вигравати бій за очками».

Американець вважає, що у Ф’юрі немає шансів на успіх у реванші, якщо тільки він кардинально не змінить ставлення до бою.

«Я думаю, що в реванші може статися те ж саме, якщо Ф'юрі нічого не змінить, не буде дисциплінований на ногах, з джебом, двійочками і утриманням Усика на дистанції». 

Мозлі думає, що українець знову зможе перемогти.

«Якщо Ф'юрі зробить те саме, вийде на бій із тією самою ментальністю, то я знову виберу Усика. Але якщо Тайсон змінить свою ментальність і деякі речі, то, можливо, він переможе», – сказав Шейн в ефірі власного YouTube-каналу «Sugar Shane Show».

  • Реванш між Усиком і Ф’юрі заплановано на 21 грудня.
  • Мозлі був чемпіоном світу у легкій вазі за версією IBF (1997-1999), напівсередній за версіями WBC (2000-2002) і WBA Super (2009) і першій середній за версіями WBC (2003-2004) і WBA (2003-2004).