«Кличко не міг донести свій удар»: Ф’юрі порівняв найближчого суперника із колишнім українським боксером

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
661
0 голосів
«Кличко не міг донести свій удар»: Ф’юрі порівняв найближчого суперника із колишнім українським боксером
Володимир Кличко проти Тайсона Ф'юрі: Фото: Reuters
Британський чемпіон світу з боксу у суперважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф’юрі поділися своїми очікуваннями від поєдинку проти камеруно-французького ексчемпіона UFC Франсіса Нганну, порівнявши його із Володимиром Кличко.

35-річний Тайсон Ф’юрі дав характеристику 37-річному Франсісу Нганну напередодні очного бою. Він відзначив його чесноти.

«Нганну – потужний панчер. Ви бачите, що він дуже великий, сильний та з гарною статурою».

Однак Ф’юрі вважає, що зможе без проблем впоратися із суперником, як робив вже це раніше зі схожими за стилем боксерами.

«Я раніше бився з потужними панчерами. Такими як Деонтей Вайлдер і навіть бився зі старим Володимиром Кличком. І єдине, що їх об’єднувало, що вони володіли потужними ударами, але не могли їх донести, коли це було потрібно», – заявив боксер в інтерв’ю Queensberry Promotions.

  • 10-раундовий бій Ф'юрі проти Нганну відбудеться 28 жовтня в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді. Пройде поєдинок за правилами професійного боксу із трьома суддями;
  • Нагадаємо, що британець здолав Кличка по очках у 2016 році. Останній свій бій українець провів у 2017 році, поступившись американцю Ентоні Джожуа технічним нокаутом у 12 раунді;
  • Проти американця Вайлдера Ф’юрі боксував тричі: у 2018 році їхній бій завершився нічиєю, у 2020 році британець переміг технічним нокаутом у сьомому раунді, а у 2021 році Ф'юрі переміг нокаутом в 11 раунді.