«На голову вище за всіх»: названо найкращого бійця легкої ваги з-поміж Ломаченка, Берінчика, Стівенсона і Ко

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
776
3 голоси
«На голову вище за всіх»: названо найкращого бійця легкої ваги з-поміж Ломаченка, Берінчика, Стівенсона і Ко
Джервонта Девіс. Фото: Getty Images
Український боксер напівсередньої ваги Тарас Шелестюк (19-0-1, 11 КО) вважає американського чемпіона WBA Джервонту Девіса (30-0, 28 КО) абсолютним лідером легкої ваги.

Боксер Тарас Шелестюк прокоментував перемогу Джервонти Девіса нокаутом у восьмому раунді над своїм земляком Френком Мартіном (18-1, 12 КО).

На його думку, в цьому протистоянні фаворит просто зробив свою справу.

«З першого раунду там уже було зрозуміло. Мартін почав викидати перші два-три раунди. Однак Девіс у перших раундах читає суперника. І коли він прочитав, можна було бачити, як він спокійно жартував, посміхався. Він відчував, що контролює поєдинок, особливо коли він почав вже влучати».

Шелестюк підкреслив, що Девіс на голову був сильнішим за свого опонента.

«Мартін – дуже цікавий, перспективний боєць. Думаю, він ще наведе шухеру в дивізіоні. Девіс просто іншого калібру боєць. Коли вже Мартін пропустив декілька ударів, ноги почали зупинятися і все. Тут вже Девіс знайшов свою гру, свою дистанцію, і нокаут – краса просто».

Боксер вважає, що саме Девіс нині є лідером свого дивізіону.

«Девіс – це топбоксер, і в цій категорії, де зараз Девіс, Шакур Стівенсон, якщо не помиляюся, Василь Ломаченко і Денис Берінчик. Але Девіс виглядає на голову вище за всіх», – сказав Шелестюк в інтерв’ю YouTube-каналу «Тайк Майсон».