Брутальний нокаут: очікуваний найближчий суперник Ломаченка яскраво захистив пояс WBA

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
6066
6 голосів
Брутальний нокаут: очікуваний найближчий суперник Ломаченка яскраво захистив пояс WBA
Джервонта Девіс та Френк Мартін. Фото: AP
У ніч з 15 на 16 червня чемпіон світу за версією WBA у легкій вазі американець Джервонта Девіс (30-0, 28 КО) нокаутував у восьмому раунді земляка Френка Мартіна (18-1, 12 КО).

На вечорі боксу у Лас-Вегасі (США) 29-річний чемпіон WBA у легкій вазі Джервонта Девіс (30-0, 28 КО) у восьмому раунді нокаутував 29-річного Френка Мартіна (18-1, 12 КО).

Претендент добре розпочав бій та контролював дистанцію. Девіс відразу почав пресингувати, сховавшись за високим блоком, та намагався висмикнути суперника на себе. Мартін в другому раунді помилився – занадто сильно вкладався в удари, через що завалився, пропустив та втратив ініціативу.

Суперники обмінялися вдалими епізодами у третьому раунді. Бій нагадував красиву шахову партію зі спробами сконтрити контратаку суперника. Девіс дуже твердо пресингував, а Мартін у разі потреби клінчував.

Девіс у п’ятому раунді добре наздогнав Мартіна, що тікає, правим хуком. Претендент втратив ініціативу та почав пасивувати. Мартін отримав багато ударів у сьомому раунді. Він потрапив під жорсткий пресинг.

У восьмому раунді Мартін затримався в кутку рингу, пропустив лівий аперкот і лівий крос, після чого впав на підлогу. Після такого він не зміг піднятися та продовжити бій.

Девіс КО 8.