«Ще більша сенсація, ніж перемога Берінчика»: українець, що не програвав, дав прогноз на бій Бенавідес-Гвоздик

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
15306
7 голосів
«Ще більша сенсація, ніж перемога Берінчика»: українець, що не програвав, дав прогноз на бій Бенавідес-Гвоздик
Олександр Гвоздик та Давид Бенавідес. Колаж: ProBoxing.cz
Український боксер напівсередньої ваги Тарас Шелестюк (19-0-1, 11 КО) висловився про майбутній бій між Олександром Гвоздиком та Девідом Бенавідесом за титул тимчасового чемпіона за версією WBC у напівважкій вазі.

Боксер Тарас Шелестюк поділився очікуваннями від поєдинку свого земляка Олександра Гвоздика (20-2, 16 KO) проти американця Девіда Бенавідеса (29-0, 24 KO), який українець в підсумку програв одноголосним рішенням суддів.

Він вважає, що фаворитом протистояння буде саме Бенавідес.

«Мій прогноз – Бенавідес, найімовірніше, переможе. Можливо, переможе зупинкою в пізніх раундах. Цей бій буде важким для українця. Якщо Саня його виграє, то це буде ще більша сенсація, ніж перемога Дениса Берінчика над Наваррете».

Шелестюк побажав удачі Гвоздику.

«Я, як завжди, буду підтримувати нашого українського боксера і мого товариша по золотій збірній Україні Саню Гвоздика. Бажаю йому тільки перемоги в цьому поєдинку", - сказав Шелестюк у програмі YouTube-каналу «Taras Boxing Channel».

18 травня українець Денис Берінчик (19-0, 9 KO) за очками роздільним рішенням суддів переміг Емануеля Наваррете (38-2-1, 31 KO) у поєдинку за пояс WBO у легкій вазі.