Ексчемпіон світу пояснив, чи зможе Гвоздик завдати Бенавідесу першої поразки в кар’єрі: відповідь варта уваги

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2169
2 голоси
Ексчемпіон світу пояснив, чи зможе Гвоздик завдати Бенавідесу першої поразки в кар’єрі: відповідь варта уваги
Олександр Гвоздик та Давид Бенавідес, колаж: з відкритих джерел
Американський колишній чемпіон світу з боксу в другій легкій вазі за версією WBO (2014) Кріс Елджієрі (25-4, 9 КО) дав прогноз на бій між Олександром Гвоздиком та Девідом Бенавідесом за вакантний тимчасовий титул WBC у напівважкій вазі.

Кріс Елджієрі оцінив шанси українця Олександра Гвоздика (20-1, 16 КО) апсетнути фаворита американця Девіда Бенавідеса (28-0, 24 KO).

«Все залежить від того, що від нього залишилося. Останнім часом він провів кілька поєдинків. Але його не було в боксі чотири або п’ять років. Після повернення в його активі є лише кілька непоказних перемог. Але загалом Гвоздик – це справжній професіонал, добрий спортсмен».

На думку експерта, цей поєдинок стане багато в чому визначальним у кар’єрі Бенавідеса.

«Він виступає у своїй вазі. Це не він, це Давид дебютує в новому для себе дивізіоні. Сподіваюся, у Гвоздика вистачить техніки, потужності та досвіду, щоб у цьому бою ми отримали деякі відповіді щодо перспектив Бенавідеса у напівтяжах.

Чув, що Девід обіцяє повернутися після цього бою у суперсередню вагу. Але я в цьому не певен», – сказав Елджієрі в інтерв’ю YouTube-каналу ProBox TV.