«Усик показав хороший спосіб, як перемогти»: екссуперник Ф'юрі готується до бою з росіянином

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
2012
0 голосів
«Усик показав хороший спосіб, як перемогти»: екссуперник Ф'юрі готується до бою з росіянином
Олександр Усик та Мурат Гассієв. Фото: Google
Шведський суперважковаговик Отто Валлін (25-1, 14 KO) висловився про майбутній бій з росіянином Муратом Гассієвим (30-1, 23 KO), згадавши Олександра Усика (21-0, 14 КО).

У ніч з 21-го на 22 липня 2018 року Олександр Усик у Москві впевнено переміг місцевого боксера Мурата Гассієва і став абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі.

Отто Валлін згадав той успіх українця та вважає, що наш чемпіон гарно показав, як треба бити росіянина.

«Усик показав хороший спосіб, як перемогти Гассієва. Ми з моїм тренером переглядали цей бій. Є багато підходів до Гассієва. 

Я не вважаю, що є тільки один спосіб. Але Усик показав один зі способів, і для нього він спрацював дуже добре. Тому я однозначно зверну на це увагу».

Проте швед вважає, що зможе досягти перемоги, якщо буде використовувати свої габарити.

«Я думаю, що мої габарити можуть зіграти роль у нашому поєдинку. Мій зріст - майже 2 метри, а його - десь 190 сантиметрів. Він нижчий за Усика. Тож Гассієв - не найбільший суперважковаговик. Я вважаю, що це може зіграти свою роль», — сказав боксер в інтерв’ю ютуб-каналу Boxing News. 

Нагадаємо, що Усик переміг Гассієва одноголосним рішенням суддів - розгромні 120:108 і двічі 119:109, а до титулу абсолютного чемпіона і ексклюзивного Кубка Алі додав грошовий приз у розмірі 10 мільйонів доларів.

  • У вересні 2019 року шведський боєць програв Тайсону Ф'юрі за очками.
  • Поєдинок Валліна проти Гассієва відбудеться 30 вересня в турецькій Антальї.