Ф'юрі нокаутував Усика: Тайсон опублікував ролик в інстаграмі, використавши нашого чемпіона для реклами

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
18382
0 голосів
Ф'юрі нокаутував Усика: Тайсон опублікував ролик в інстаграмі, використавши нашого чемпіона для реклами
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі опублікував анімаційний ролик у соціальній мережі, у якому він перемагає Олександра Усика нокаутом.

Тайсон Ф'юрі, який зізнався, що йому не потрібен титул абсолютного чемпіона світу, а цікавлять тільки гроші, опублікував відео, на якому він у третьому раунді нокаутує українця Олександра Усика, який володіє титулами за версіями WBA/WBO/IBF/IBO та The Ring.

Відео створене у колаборації з брендом FURYCITY by Tyson Fury, який належить британському боксеру та виготовляє енергетичні напої та протеїнові батончики. Таким чином, «Циганський король» використав Усика у рекламі.

Під постом розміщено підпис, який троллить нашого чемпіона за момент у поєдинку з Даніелем Дюбуа, коли суперник наніс удар нижче поясу Олександра. Сам Тайсон та частина британських шанувальників боксу впевнені, що українця нокаутували ударом за правилами.

«М'який животик? М'яке підборіддя. Неминучий результат бою Ф'юрі – Усик наповнений FURYCITY»

▶️ Відео нокауту Олександра Усика від Тайсон Ф'юрі у рекламному ролику британця дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Нагадаємо, що Ф'юрі відмовився проводити бій за титул абсолютного чемпіона світу проти українського бійця Олександра Усика. Проте команди українця та британця продовжують переговори щодо поєдинку. 

  • Можливою датою зустрічі Тайсона та Олександра називається 27 січня 2024 року.
  • Наступний свій бій британець проведе в Саудівській Аравії проти екс-чемпіона UFC саме проти Френсіса Нганну.
  • Останній поєдинок «Циганський король», як себе величає уродженець Манчестера, провів проти Дерека Чісори та здобув перемогу технічним нокаутом у десятому раунді.