Котельник та львівська федерація боксу заявили про фальсифікацію на виборах президента ФБУ: що сталося

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
632
1 голос
Котельник та львівська федерація боксу заявили про фальсифікацію на виборах президента ФБУ: що сталося
Андрій Котельник. Фото: Google
Львівська обласна федерація боксу та виступила колишній чемпіон світу Андрій Котельник звинуватили Федерацію боксу України у фальсифікації виборів нового голови організації.

Андрій Котельний, який балотувався на посаду президента ФБУ, та Львівська обласна федерація боксу заявили, що Федерацію боксу України фальсифікувала вибори президента організації, адже 8 червня на волевиявленні не було кворуму. 

Це значить, що збори не були легітимними, тому що потрібна присутність мінімум 20 представників обласних організацій, а на заході їх було лише 15.

Також ФБУ не оприлюднює результати виборів.

Львівська обласна федерація боксу заявила, що у президенти ФБУ намагаються протягнути людину, яка у цьому виді спорту не розбирається.

«Владу в українському боксі хочуть узурпувати люди, непричетні до цього виду спорту, керуючись тільки своїми інтересами та амбіціями. І, нарешті, хочеться дізнатися думку і мотиви тих обласних федерацій і осередків, які таким чином обирають президента Федерації боксу України. 

Чим ви керувалися, обираючи президентом людину, можливо, й досвідчену як менеджер, але невідому в боксі, яка не знає всіх складових, специфіки та нюансів цього виду спорту?» – йдеться зокрема в заяві Львівської обласної федерації.