«Ця жахлива подія шокувала всю спортивну спільноту»: кілер вбив президента Федерації боксу Запорізької області

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1286
3 голоси
«Ця жахлива подія шокувала всю спортивну спільноту»: кілер вбив президента Федерації боксу Запорізької області
Максим Денщик. Фото: Фейсбук
Було вбито президента Федерації боксу Запорізької області Максима Денщика. За попередньою інформацією кілер випустив у чиновника щонайменше чотири кулі.

У передмісті Запоріжжя невідомі стріляли в президента Федерації боксу Запорізької області Максима Денщика. Інформація про інцидент надійшла у поліцію 11 червня о 07:55 ранку.

Як повідомляє телеграм-канал «Новини Запоріжжя», попередньо біля підʼїзду багатоповерхівки невідомий з вогнепальної зброї здійснив щонайменше чотири постріли у місцевого посадовця та зник з місця події. Від отриманих поранень у живіт чоловік помер у лікарні.

На ситуацію вже відреагувала пресслужба Федерації боксу України.

«Ця жахлива подія шокувала всю спортивну спільноту та громадськість. Максим зробив значний внесок у розвиток боксу в регіоні. На жаль, його життя було жорстоко обірване. Висловлюємо наші співчуття родині Максима Денщика, його друзям та колегам», – йдеться у повідомленні.

  • Нині проводяться невідкладні слідчо-оперативні заходи. Також слідчі вже відкрили кримінальне провадження. Правова кваліфікація – ч. 1 ст. 115 (Вбивство) Кримінального кодексу України;
  • Додамо, що 13 травня Денщика було тимчасово відсторонено від виконання обов'язків директора Департаменту правового забезпечення Запорізької міської ради на час проведення службового розслідування. Очікувалось, що воно триватиме протягом двох місяців;
  • На початку травня Денщик заявляв на своїй сторінці у Фейсбуці про тиск зі сторони голови ОВА Івана Федорова, який начебто пропонував йому декілька разів звільнитися із займаної посади за власним бажанням.