Чи вкрали в Усика нокаут у бою з Ф’юрі: жертва українця виніс вердикти обом бійцям і викликав його на реванш

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2905
3 голоси
Чи вкрали в Усика нокаут у бою з Ф’юрі: жертва українця виніс вердикти обом бійцям і викликав його на реванш
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Getty Images
Американський боксер хевівейту Майкл Хантер (23-1-2, 16 КО) висловився про бій між британцем Тайсоном Ф’юрі та українцем Олександром Усиком за звання абсолюта у дивізіоні.

Боксер Майкл Хантер поділився думками щодо поєдинку Тайсон Ф’юрі (34-1-1, 24 КО) – Олександр Усик (22-0, 14 КО).

Він вважає, що у британця не було реальних шансів на перемогу в даному протистоянні.

«Ф'юрі зробив свій максимум. Я вважаю, це був найкращий результат, який міг бути для нього. Я знаю, що в нього багато фанів, але якщо ви подивитеся на його історію, то для мене він реально ніколи не був великим. Я вважаю, що у поєдинку був правильний переможець, і це було гарне шоу для перегляду».

Хантер заявив, що рефері мав повне право фіксувати нокаут у дев’ятому раунді.

«Той епізод легко міг бути визнаний нокаутом, але вони завжди хочуть дати стороні А кращі можливості, які тільки можуть – прийти до тями й щоб постаратися витягнути перемогу. Вони дали йому відлік, але це міг бути нокаут. І ніхто на це не скаржився б».

Боксер підкреслив, що українець повністю домінував в останніх раундах.

«Усик працював по корпусу та намагатися пресингувати у перших раундах, щоб завоювати повагу. Усик – боєць пізніх раундів. Зазвичай він їх виграє. Думаю, пізня частина бою була більше за ним. А середина – за Ф'юрі. Круто було побачити, як Усик виграє ці ранні раунди завдяки підходу та дисципліні».

Наостанок Хантер відповів, наскільки можливо знову побачити їх разом з Усиком у ринзі.

«Він побив усіх цих хлопців, залишилося не так багато претендентів, і люди продовжують говорити про нього та про мене в одному рингу. У минулому я склав йому серйозну конкуренцію, і я думаю, що у нас був би відмінний поєдинок», – заявив він в інтерв’ю YouTube-каналу «IFL TV».

  • Нагадаємо, що Усик здолав Ф’юрі 18 травня за очками роздільним рішенням суддів та об’єднав титули WBC, WBA, WBO та IBF;
  • 21 грудня між боксерами має відбутися матч-реванш. Можливо, вже без поясу IBF;
  • Усик та Хантер билися у квітні 2017 року у рамках крузервейту. Українець переміг за очками одноголосним рішенням суддів та захистив титул WBO.