Україна не мала отримати нового чемпіона світу: Гвоздик назвав співвітчизника, перемозі якого він здивувався

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
26391
13 голосів
Україна не мала отримати нового чемпіона світу: Гвоздик назвав співвітчизника, перемозі якого він здивувався
Денис Берінчик. Фото: Getty Images
Український боксер напівважкої ваги Олександр Гвоздик поділився думками про перемогу свого земляка Дениса Берінчика над мексиканцем Емануелем Наваррете у бою за вакантний титул чемпіона світу за версією WBO в легкій ваговій категорії.

Боксер Олександр Гвоздик (20-1, 16 КО) висловився про перемогу Дениса Берінчика (19-0, 9 KO) над Емануелем Наваррете (38-2-1, 31 KO) у поєдинку за пояс WBO у легкій вазі.

Він зізнався, що мав сумніви із приводу того, чи присудять українцю перемогу за очками.

«Мені здавалося, що Денису не віддадуть перемогу. Я вважаю, що Денис переміг у тому бою, але... я знаю зі свого досвіду, як усе може скластися, коли, скажімо так, чужинець приїхав до США та боксує в шоу Top Rank, з боксером цієї промоутерської організації».

Гвоздик вважає, що навіть сам Берінчик не надто розраховував на перемогу за очками.

«Тому я не очікував, що Берінчику віддадуть перемогу. Мені здається, що ви навіть могли бачити по обличчю Дениса, коли озвучували результат, що це для нього було певною мірою несподіванкою. Тож я теж думав, що перемогу не віддадуть».

Боксер підкреслив, що сумніви у підсумковій перемозі Берінчика він мав лише тому, бо той все ж не мав тотальної домінації у рингу.

«Берінчик переміг, але в нього не було домінуючої переваги. Це був досить рівний бій. Досить конкурентний. Тому мені здавалося, що піднімуть руку його супернику. Але, вийшло, як вийшло і це дуже добре», – сказав Гвоздик в інтерв’ю YouTube-каналу «Тайк Майсон».

  • Нагадаємо, що Берінчик переміг за очками роздільним рішенням суддів;
  • Українець вперше в кар’єрі виграв чемпіонський пояс.