Гвоздик змусив Бенавідеса поважати себе: непереможна американська зірка сказав все, що думає про українця

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
12441
6 голосів
Гвоздик змусив Бенавідеса поважати себе: непереможна американська зірка сказав все, що думає про українця
Олександр Гвоздик та Давид Бенавідес. Колаж: ProBoxing.cz
Американський боксер Девід Бенавідес (28-0, 24 KO) висловився про свій наступний поєдинок проти українця Олександра Гвоздика (20-1, 16 KO) за титул тимчасового чемпіона за версією WBC у напівважкій вазі.

Боксер Девід Бенавідес поділився думками про майбутній бій проти Олександра Гвоздика. Він заявив, що поважає свого опонента та з нетерпінням очікує на бій.

«Для мене це велика можливість, а для вболівальників – особливе свято, адже на одному ринзі битимуться два найбільш нищівних панчера в боксі. Я дуже радий цьому бою. Я виступатиму перед його фанатами, а він – перед моїми. Це буде перемога для боксу в цілому».

Бенавідес заінтригував вболівальників, сказавши, що покаже класний бокс.

«Гвоздик – важкий боєць. Я на 100 відсотків зосереджений на цьому бою. Що б не сталося, ми розберемося з цим, коли прийде час. Я думаю тільки про 15 червня. Ми дуже важко тренувалися. Я дуже радий можливості затьмарити всіх у шоу і зробити ще один фурор».

Він зазначив, що не хоче зважати на різницю у віці з українцем (боксерам 27 та 37 років відповідно).

«Якщо я буду думати, що він старий, а не той боєць, яким він був, і що він травмований, я не зможу мотивувати себе на 100 відсотків, щоб отримати найкращу версію себе».

Боксер впевнений, що все у його руках.

«Я повинен тренуватися так, ніби цей хлопець буде найсильнішим, найшвидшим і найнепохитнішим з усіх, з ким мені доводилося зустрічатися. Це те, до чого я готуюся».

При цьому він підкреслив, що готовий до будь-кого розвитку подій.

«Можливо, у бою все буде інакше і я вийду на ринг і легко розправлюся з ним за два раунди. Я готую себе до найкращого результату», – сказав Бенавідес в інтерв’ю BoxingScene.

  • Матч Бенавідес – Гвоздик відбудеться 15 червня;
  • Зустріч прийме Лас-Вегас (США).