Вайлдер почув суворий вердикт від кривдника Кличка: що сказав Льюїс після поразки американця

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1099
1 голос
Вайлдер почув суворий вердикт від кривдника Кличка: що сказав Льюїс після поразки американця
Деонтей Вайлдер. Фото: Google
Колишній абсолютний чемпіон світу у надважкій Леннокс Льюїс поділився думками щодо майбутнього Деонтея Вайлдера після фіаско американця у бою з Чжаном Чжилеєм.

Найкасовіші боксерські поєдинки сучасності продовжує приймати Саудівська Аравія. Цього разу у ніч з 1 на 2 червня відбувся вечір боксу у столиці цієї країни між бійцями промоутерськими компаніями Queensberry та Matchroom. 

Головною подією грандіозного шоу стало протистояння у ринзі американця Деонтея Вайлдера та китайця Чжана Чжилея, яке завершилося нокаутом «Бронзового бомбардувальника‎» у п’ятому раунді.

Леннокс Льюїс вважає, що Вайлдеру прийшов час завершувати кар’єру та займатися іншими справами.

«Деонтей Вайлдер сказав нам перед боєм, що піде на пенсію, якщо не виграє. Я думаю, це мудре рішення. Він уже більш ніж влаштував своє життя, в якому може піклуватися про свою доньку. Тому, поки він не отримав ще більше ушкоджень, краще піти зі спорту, не втрачаючи глузду, тому що після боксу на нього чекає ще багато в житті», – написав ексабсолют у твіттері.

  • Льюїс 21 червня 2001-го року переміг Віталія Кличка технічним нокаутом, адже після шостого раунду в українця відкрилося розсічення.