Дюбуа закрив питання «вкраденої» перемоги над Усиком: «жертва» українця відповів, чи був його удар забороненим

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
46788
22 голосів
Дюбуа закрив питання «вкраденої» перемоги над Усиком: «жертва» українця відповів, чи був його удар забороненим
Олександр Усик та Даніель Дюбуа. Фото: Getty Images
Британський боксер суперважкої ваги Даніель Дюбуа (21-2, 20 КО) пригадав свій бій проти українця Олександра Усика (22-0, 14 КО). Він вважає, що в нього «вкрали перемогу».

Боксер Даніель Дюбуа пригадав поєдинок проти українця Олександра Усика, у якому він був нокаутований у дев’ятому раунді.

У п’ятому раунді тієї зустрічі стався досить суперечливий епізод, коли українець після удару британця впав на підлогу та довго приходив до тями, однак суддя не відкрив відлік, адже прийняв рішення, що влучання відбулося нижче поясу.

Відео моменту:

Той матч відбувся у серпні минулого року, але Дюбуа досі вважає, що його удар був у межах правил і в нього вкрали перемогу нокаутом.

«Чи був це був заборонений удар? Звичайно, ні. Він не був забороненим, це був точно удар по корпусу, я влучив у пупок. Я відчув це, але вони просто вкрали це у нас, чи не так?», – сказав боксер в інтерв’ю YouTube-каналу «DAZN Boxing».

  • Зазначимо, що у суботу, 1 червня, Дюбуа переміг хорвата Філіпа Хрговича (17-1, 14 КО) і став тимчасовим чемпіоном IBF;
  • Чинним володарем цього титулу, як і поясів WBC, WBA та WBO є абсолют дивізіону Усик.