Богачук претендує на місце в андеркарді бою Кроуфорда: українець може замінити Цзю у битві з топовим суперником

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
802
1 голос
Богачук претендує на місце в андеркарді бою Кроуфорда: українець може замінити Цзю у битві з топовим суперником
Сергій Богачук. Фото: Google
«Тимчасовий‎» український чемпіон світу в першій середній вазі Сергій Богачук може стати учасником боксерського шоу за участі легендарного Теренса Кроуфорда.

Сергій Богачук може замінити колишнього чемпіона Тіма Цзю в поєдинку з володарем пояса WBO International у напівсередній вазі Верджилом Ортісом. Про це повідомив журналіст ESPN Майк Коппінджер.

Справа в тім, що інший наш колега Ден Рафаел розповів, що лікарі заборонили австралійцеві боксувати через серйозне розсічення в його березневному поєдинку проти Фундори.

Представник Богачука заявив, що наш співвітчизник зацікавлений у подібному шансі.

«Сергій перебуває в прекрасному становищі як тимчасовий чемпіон WBC та обов'язковий претендент [на титульний бій], але точно зацікавлений у поєдинку з Верджилом. Сергій мешкає та тренується в Лос-Анджелесі, як і [Ортіс], тож це був би ідельний бій, якщо його можливо організувати‎», – наводить слова промоутера українця інсайдер.

  • Цей вечір боксу відбудеться 3 серпня, а головним протистоянням стане бій непереможного Теренса Кроуфорда проти володаря титулу WBA у першій середній вазі Ізраїла Мадрімова.
  • У березні Богачук здобув «тимчасовий‎» титул WBC, здолавши Браяна Мендосу.