Усик не оцінить: Вайлдер проявив зневагу до нашого чемпіона після перемоги українця над Ф'юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
3214
1 голос
Усик не оцінить: Вайлдер проявив зневагу до нашого чемпіона після перемоги українця над Ф'юрі
Деонтей Вайлдер та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі Деонтей Вайлдер поділився думками про свій можливий поєдинок проти українця Олександра Усика.

Деонтей Вайлдер впевнений, що не просто переможе Олександра Усика, якщо їх бій організують, а й нокаутує українського чемпіона.

«Я знаю, як нокаутувати Олександра Усика. Я нокаутую його! Усик замалий боксер для мене, а його стиль ідеально підходить мені. Українець не зможе впоратися з моєю силою, міццю і швидкістю‎», – заявив американець у коментарі Ringside24.

Нагадаємо, що у ніч на 19 травня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) відбувся вечір боксу, в якому головним поєдинком була битва українця Усика та британця Тайсона Ф'юрі, у якій наш боксер переміг та став абсолютом у королівському дивізіоні.

  • Раніше ми писали, що в ідомі українські тренери В’ячеслав Сенченко та Леонід Лоївський, а також зірки боксу Сергій Богачук і Владислав Сіренко поділилися думками щодо бою Василь Ломаченко – Денис Берінчик.
  • 1 червня Вайлдер проведе бій проти китайського бійця Чжана Чжілея (26-2-1, 21 КО). Поєдинок пройде у столиці Саудівської Аравії – Ер-Ріяді.