З ким битиметься Усик в разі перемоги у реванші з Ф’юрі? Українець почув мегаплан від бійця з нулем поразок

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
3595
4 голоси
З ким битиметься Усик в разі перемоги у реванші з Ф’юрі? Українець почув мегаплан від бійця з нулем поразок
Філіп Хргович. Фото: Sky Sports
Обов’язковий претендент на титул IBF у хевівейті Філіп Хргович (17-0, 14 KO) поділився очікуваннями від поєдинку проти Даніеля Дюбуа (20-2, 19 КО).

Хорватський боксер Філіп Хргович висловився напередодні матчу проти британця Даніеля Дюбуа. Він вважає, що є сильнішим боксером.

«Я думаю, що я швидший (ніж Дюбуа), я кращий панчер, і я думаю, що у мене кращий IQ на рингу, більше досвіду. Я думаю, що у мене більше переваг, але він також хороший боєць, у нього хороша сила, багато нокаутів, тому я повинен бути обережним. Це буде хороший бій».

Хргович також поділився своїми наступними амбіційними планами.

«Сподіваюся, це буде мій рік. Перемога в суботу, потім розгром Джошуа на «Вемблі», а потім [бій] з переможцем реваншу Ф'юрі – Усик, а потім піти на пенсію. Ось і все. Такий мій план», – наводить слова Хрговича Boxing News 24/7.

  • Зазначимо, що бій Хрговича проти Дюбуа відбудеться 1 червня;
  • Матч-реванш Тайсона Ф’юрі (34-1-1, 24 КО) проти абсолюта хевівейту та володаря титулів WBC, WBA, WBO та IBF Усика пройде 21 грудня;
  • У вересні Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО) має забрати пояс IBF у Усика і провести бій з переможцем поєдинку Хрговича і Дюбуа.