«Усик не пише вірші, а віршомазить»: Фаріон «наїхала» на чемпіона світу з боксу

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
103
1 голос
«Усик не пише вірші, а віршомазить»: Фаріон «наїхала» на чемпіона світу з боксу
Олександр Усик. Фото: Google
Докторка філологічних наук, мовознавиця та колишня народна депутатка від ВО Свобода Ірина Фаріон розповіла про своє ставлення до Олександра Усика.

Олександр Усик, який не так давно став абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі, перемігши Тайсона Ф’юрі, свого часу негативно висловлювався на адресу Ірини Фаріон. Наш боксер називав її «‎агентом Кремля». 

Мовознавиця ще тоді жорстко відповідала українському бійцю і скористалася такою можливістю, коли давала ексклюзивне інтерв’ю для сайту Sport-express.ua, негативно висловившись про віші Усика.

«Він не пише вірші, а віршомазить. Тому не ображайте справжніх поетів. Те, що робить Усик – це примітивне, убоге і нікчемне римування‎».

Також колишня народна депутатка від ВО Свобода заявила, що не вболівала за Олександра у його битві з британцем.

«‎Як я можу вболівати за людей, які знищували українську державу? Я не хочу віддавати свою енергію за цих нікчемних людей, бо перестану себе поважати, та ще й після того, коли тіло, яке воює кулаками, обкладає брутальною лексикою доктора філологічних наук. Воно ж якесь хворе, йому психіатр потрібен», – сказала Фаріон.

  • Фаріон – народна депутатка України VII скликання та колишня голова підкомітету з питань вищої освіти Комітету Верховної Ради з питань науки і освіти.