Усик ні до чого: колишній чемпіон світу знає справжню причину поразки Ф’юрі і як Тайсон зможе виграти реванш

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1090
1 голос
Усик ні до чого: колишній чемпіон світу знає справжню причину поразки Ф’юрі і як Тайсон зможе виграти реванш
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній британський боксер Карл Фроч (33-2, 24 КО) назвав причину, через яку Тайсон Ф’юрі (34-1-1, 24 КО) програв Олександру Усику (22-0, 14 КО) бій за звання абсолюта у хевівейті.

Ексчемпіон світу у другій середній вазі за версіями WBC (2008-2010, 2010-2011), IBF, (2012-2015) та WBA (2013-2015) Карл Фроч вважає, що Тайсону Ф’юрі перемогти Олександра Усика завадив власний батько.

«Знаєте, що могло стати вирішальним фактором у першому бою? Інструкції тренера Ф'юрі – Шугара Хілла. Адже цей чувак знає все про бокс. І він намагався донести до Ф'юрі своє бачення. Але як Тайсон може сконцентруватися на словах Хілла, коли йому кричить у вухо батько Джон? Це апріорі неможливо».

Експерт пояснив, як саме це заважало Ф’юрі.

«Неможливо одночасно слухати двох людей. І саме цей хаос міг стати вирішальним чинником. Саме він міг призвести до поразки чи перемоги. Особливо у настільки конкурентному бою. Не виключаю, що саме це й коштувало Тайсон перемоги».

На думку Фроча, британець має відсторонити батька від свого табору.

«Вважаю, що Джон свою роль відіграв. Він допоміг у промоції, допоміг продати квитки та трансляції. Хоча він і переступив межу, коли вдарив дитину головою. Вважаю, що Джона краще позбутися. Від нього немає жодної користі. Але від нього завжди можна чекати на проблеми».

Він підкреслив, що під час матчу-реваншу Ф’юрі не має повторити цю помилку.

«Якщо в тебе в команді є паршива вівця, то її треба позбутися. Джонові й самому краще триматися якомога далі від сина, адже він лише відвертає увагу. Я вірю, що шанси Тайсона взяти реванш в Усика збільшаться, якщо він пошле батька на х**», – наводить слова Фроча Boxing Scene.

  • Нагадаємо, що Усик здолав Ф’юрі за очками роздільним рішенням суддів та об’єднав титули WBС, WBA, WBO та IBF;
  • Матч-реванш має відбутися 12 жовтня.