«Щоб прийняти поразку, потрібен час»: промоутер Джошуа розповів, чи відбудеться реванш між Усиком та Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
400
0 голосів
«Щоб прийняти поразку, потрібен час»: промоутер Джошуа розповів, чи відбудеться реванш між Усиком та Ф'юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Едді Хірн, промоутер колишнього чемпіона світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа, розповів про потенційний бій свого клієнта з колишнім володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі.

Промоутер Ентоні Джошуа (28-3, 25 KO) Едді Хірн розповів, коли відбудеться реванш між Олександром Усиком (22-0, 14 КО) та Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО):

«Думаю, що остаточне рішення щодо реваншу Усика та Ф’юрі буде ухвалено за кілька днів. Щоб прийняти поразку, потрібен час. Потрібен час, щоб оцінити травми. Подивимося, як розвиватимуться події. Думаю, що Тайсон захоче ще раз побитися з Олександром Усиком. Ми побачили чудовий бій. Реванш стане величезною подією».

Також Едді Хірн заявив, що хоче організувати бій між двома британськими боксерами:

«Нам із Джошуа потрібно зосередитися на наступному кроці. Джошуа хотів би побитися з Ф’юрі або Усиком. Якщо ні, то наступного тижня може бути ухвалено рішення про бій з переможцем бою Хргович – Дюбуа. Ми хочемо провести бій Джошуа – Ф’юрі незалежно від того, програє чи переможе Тайсон в реванші.

Я гадаю, що ми побачимо цей поєдинок. Очевидно, ми хочемо, щоб Тайсон Ф’юрі переміг. Думаю, що він може це зробити, це був би ідеальний сценарій», – заявив промоутер в коментарі для iFLTV.

Нагадаємо, що Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі за роздільним рішенням суддів.

  • Британський боксер активував пункт про бій-реванш проти українця.
  • Олександр Усик двічі бився проти Ентоні Джошуа: у вересні 2021 року та серпні 2022-го. Обидва матчі виграв українець за очками одноголосним та роздільним рішенням суддів відповідно.
  • Олександр Усик став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Філіп Хргович може зустрітися з Ентоні Джошуа в поєдинку за титул чемпіона світу за версією IBF, якщо пояс стане вакантним.