«У цьому поєдинку він переміг і на рингу, і поза ним»: колишній чемпіон світу – про підсумок бою Усик – Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
31097
11 голосів
«У цьому поєдинку він переміг і на рингу, і поза ним»: колишній чемпіон світу – про підсумок бою Усик – Ф'юрі
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній чемпіон у напівважкій вазі Олександр Гвоздик поділився думками щодо підсумку бою Тайсона Ф'юрі проти абсолютного чемпіона у надважкій вазі Олександра Усика.

Колишній чемпіон у напівважкій вазі Олександр Гвоздик (20-1, 16 КО) підбив підсумки поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між Тайсоном Ф’юрі (34-1-1, 24 КО) та Олександром Усиком (22-0, 14 КО):

«Усик у цьому поєдинку переміг Тайсона Ф'юрі скрізь – і на рингу, і поза ним. Зазвичай Ф'юрі добре залазив в голови до суперників, як він це зробив з Деонтеєм Вайлдером, який є страшним ударником. Він може вбити з одного удару. Але з іншого боку, це зовсім не працювало на Олександра Усика.

Ймовірно, це працювало контрпродуктивно, тому що він почав намагатися знущатися з Усика і придумати щось, а Усик показав йому, що навіть тут він кращий. Попри це, Ф'юрі в цьому бою намагався зробити деякі речі на рингу, але це було ефективно», – сказав Гвоздик в коментарі для ABN Sports Media.

  • Олександр Усик став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Заслужений тренер України Валентин Ост`янов ексклюзивно для сайту Sport-express.ua розібрав перемогу українця над Тайсоном Ф’юрі.