«Усика ще не позбавили титулу IBF»: промоутер Ф'юрі розповів, чи буде реванш за статус абсолютного чемпіона світу

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
243
1 голос
«Усика ще не позбавили титулу IBF»: промоутер Ф'юрі розповів, чи буде реванш за статус абсолютного чемпіона світу
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Френк Воррен, промоутер колишнього володаря титулу WBC Тайсона Ф’юрі, розповів, чи відбудеться реванш британця проти Олександра Усика за всі пояси у надважкій вазі.

Олександр Усик (22-0, 14 КО), як переможець поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі, зобов’язаний провести захист титулу IBF без будь-яких проміжних боїв.

Однак український боксер планує зустрітися у реванші з Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО). Тому нещодавно з'явилася інформація, що IBF планує забрати свій титул у надважкій вазі в Олександра Усика.

Френк Воррен, промоутер колишнього володаря титулу WBC Тайсона Ф’юрі, розповів, чи відбудеться реванш британця проти Олександра Усика за всі пояси:

«Подивимося, що станеться. Усика ще не позбавили титулу ІBF, тож побачимо, що буде. Це було б прикро», – сказав Воррен в коментарі для Boxing Scene.

Зазначимо, що Філіп Хргович є обов’язковим претендентом на пояс IBF у надважкій вазі. Хорватський боксер 1 червня проведе бій проти Данієля Дюбуа із Великобританії.

  • Олександр Усик став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Філіп Хргович може зустрітися з Ентоні Джошуа в поєдинку за титул чемпіона світу за версією IBF, якщо пояс стане вакантним.