Легендарна жертва Сенченка пояснив причину поразки Ф’юрі від Усика: британець порівняв Тайсона з Джошуа

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1442
3 голоси
Легендарна жертва Сенченка пояснив причину поразки Ф’юрі від Усика: британець порівняв Тайсона з Джошуа
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Британський колишній чемпіон світу у двох вагових категоріях Ріккі Хаттон поділився думками про причину поразки Тайсона Ф’юрі у бою з Олександром Усиком.

У ніч на 18 травня Олександр Усик здолав Тайсона Ф'юрі роздільним рішенням суддів (115:112, 114:113, 113:114) та став абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі у головному бою вечора боксу у Саудівській Аравії.

✅Читайте також: На шляху Усика може виникнути росіянин! Експерт Ост'янов прогнозує: «Може полізти з нижчих дивізіонів у надважкий»

Ріккі Хаттон вважає, що причина фіаско «Циганського короля‎» у битві з нашим чемпіоном у тому, що він не мав постійного тренера, як і свого часу Ентоні Джошуа перед сутичкою з Усиком.

«Я чув, що Тайсона до бою готував його батько. А потім у кутку британця з'явився Шуґар-Гілл. Це не є добре, адже у кутку має бути один голос. Наскільки мені відомо, тренувальний табір з Тайсоном провів його батько Джон, не Шуґар-Гілл. У кутку має бути лиш один голос.

Згадайте, як Джошуа програв Усику, у нього багато було голосів у кутку, зараз Ентоні чує лиш один голос Бена Девісона і він перемагає», – сказав Хаттон у коментарі ютуб-каналу BOXING NOW.

  • Усик двічі поспіль за очками переміг Джошуа.
  • У 2012 році В’ячеслав Сенченко переміг Хаттона. Після цього поєдинку британець завершив кар’єру.