«Цінний колекційний екземпляр»: легендарний Баффер показав картку, з якої він оголошував підсумок бою Усик – Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
278
0 голосів
«Цінний колекційний екземпляр»: легендарний Баффер показав картку, з якої він оголошував підсумок бою Усик – Ф'юрі
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Знаменитий американський ринг-анонсер Майкл Баффер поділився фото картки, на якій були виписані суддівські оцінки бою між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі.

Олександр Усик (22-0, 14 КО) переміг британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) та став абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні. Все вирішилося роздільним рішенням суддів.

Знаменитий американський ринг-анонсер Майкл Баффер показав картку, з якої він оголошував результат бою за титул абсолютного чемпіона світу.

«Це справжня картка, передана мені комісією з боксу Близького Сходу! Зазвичай її повертають після того, як я оголошую результати. Через натовп на рингу я не зміг повернутися до їхнього столу. Схоже, у мене є цінний колекційний екземпляр», – написав Баффер у своєму твіттері.

  • Олександр Усик став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Заслужений тренер України Валентин Ост`янов ексклюзивно для сайту Sport-express.ua розібрав перемогу українця над Тайсоном Ф’юрі.