«Я дам вболівальникам нову зірку в спорті»: непереможний американець прийняв зухвалий виклик Берінчика

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
454
4 голоси
«Я дам вболівальникам нову зірку в спорті»: непереможний американець прийняв зухвалий виклик Берінчика
Денис Берінчик. Фото: Getty Images
Американський боксер-легковаговик Кішон Девіс відреагував на слова Дениса Берінчика про готовність провести очний поєдинок. Він прийняв виклик та хоче битися вже в цьому році.

25-річний боксер Кішон Девіс (10-0, 7 КО) відповів на заяву 36-річного Дениса Берінчика (19-0, 9 КО) про готовність провести бій. Він сприйняв цю можливість з ентузіазмом.

«У нас із Берінчиком був би яскравий матч, тому що ми обоє любимо битися. У поєдинку за титул я, звісно, буду агресивнішим. Це буде вогняна перестрілка на радість уболівальникам. Ми маємо зробити це цього року».

Девіс не приховує, що хоче титульного бою.

«У мене є здібності, навички, сила, міць, IQ. Я досконалий боєць. Я відчуваю, що зараз ніхто цього не може заперечувати. Вони можуть сказати, що я недосвідчений. Ось чому я закликаю до бою за титул чемпіона світу зараз».

Американець впевнений, що він стане майбутнім боксу.

«Я дам уболівальникам те, що вони хочуть: нову зірку в спорті, щоб спорт міг продовжувати розвиватися. Я відчуваю, що я проти Берінчика – це чудовий бій», – заявив він в інтерв’ю BoxingScene

  • 18 травня Берінчик за очками роздільним рішенням суддів здолав Емануеля Наваррете (38-1-2, 31 КО) за титул WBO у легкій вазі;
  • Девіс 6 червня битиметься проти Мігеля Мадуено (31-2, 28 КО).