«Він не викине цього з голови»: колишній чемпіон світу вважає, що Ф'юрі відмовиться від реваншу з Усиком

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
17424
12 голосів
«Він не викине цього з голови»: колишній чемпіон світу вважає, що Ф'юрі відмовиться від реваншу з Усиком
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Джонні Нельсон поділився думками щодо підсумку бою Тайсона Ф'юрі проти абсолютного чемпіона у надважкій вазі Олександра Усика.

Колишній чемпіон світу Джонні Нельсон підбив підсумки поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між Тайсоном Ф’юрі (34-1-1, 24 КО) та Олександром Усиком (22-0, 14 КО):

«Ф'юрі може провести бій з Усиком краще, але лише за умови, якщо він проведе його у постійних атаках.  Пам'ятаю, що вони мають пункт про реванш. Але я не думаю, що другий бій відбудеться. Адже як Тайсон викинути з голови те, що сталося? Особливо те, що сталося у 9-му раунді? Не думаю, що він прийме реванш із Усиком.

Але цього точно хоче все його оточення, адже на кону величезні гроші. Вважаю, що ця поразка підштовхне Тайсона до серйозних роздумів щодо того, щоб вийти з гри. Чому б і ні? Гроші він уже заробив. А ось переварити і прийняти цю поразку йому буде дуже непросто», – сказав Нельсон в коментарі для Seconds Out.

  • Олександр Усик став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Заслужений тренер України Валентин Ост`янов ексклюзивно для сайту Sport-express.ua розібрав перемогу українця над Тайсоном Ф’юрі.