Колишній чемпіон світу закликав Усика завершити кар'єру: чому для українця це буде найкращим рішенням

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
4019
0 голосів
Колишній чемпіон світу закликав Усика завершити кар'єру: чому для українця це буде найкращим рішенням
Олександр Усик. Фото: Google
Колишній чемпіон світу в другій середній вазі Карл Фроч поділився думками щодо підсумку бою Тайсона Ф'юрі проти абсолютного чемпіона у надважкій вазі Олександра Усика.

Колишній чемпіон світу Карл Фроч підбив підсумки поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між Тайсоном Ф’юрі (34-1-1, 24 КО) та Олександром Усиком (22-0, 14 КО):

«Я думаю, єдине, що зробить Усик – завершить кар’єру, або він проведе реванш, або піде на пенсію. Йому нема чого доводити. Він двічі переміг Ей Джея, а тепер переміг Тайсона Ф’юрі. Для мене він найкращий з покоління. Усик – головний, він лідер зграї. Я не думаю, що йому лишилося щось доводити, реванш нічого не доводить.

На мою думку, йому настав час завершити кар’єру, він зробив усе, що потрібно, заробив достатньо грошей, освоїв гру. Більше нема чого робити. Абсолютний чемпіон у крузервейті, абсолют у хевівейті, йому 37 років, він наближається до 40. Він завоював бокс, повішай рукавички на цвях», – сказав Фроч в коментарі для talkSPORT.

  • Олександр Усик став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Заслужений тренер України Валентин Ост`янов ексклюзивно для сайту Sport-express.ua розібрав перемогу українця над Тайсоном Ф’юрі.