«Я не хочу зробити ведмежу послугу Усику»: ексчемпіон світу назвав головну причину перемоги українця над Ф’юрі

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
897
5 голосів
«Я не хочу зробити ведмежу послугу Усику»: ексчемпіон світу назвав головну причину перемоги українця над Ф’юрі
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Getty Images
Колишній чемпіон світу за версіями IBF (2014-2016) та WBA (2016) в другій найлегшій вазі та WBA (2016-2017) у напівлегкій вазі Карл Фремптон (28-3, 16 КО) висловився про бій між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі за звання абсолюта у хевівейті.

Карл Фремптон проаналізував поєдинок між Олександром Усиком (22-0, 14 КО) та Тайсоном Ф’юрі (34-1-1, 24 КО). На думку експерта, можливий матч-реванш також буде за Усиком.

«Я думаю, що він може виграти матч-реванш. Я думаю, що він викинув цей бій».

Він визнав, що у перших раундах домінував Ф’юрі.

«Я не хочу зробити ведмежу послугу Усику – він виграв його. В середині бою до мене звернулися за експертною думкою, і я віддав чотири раунди проти двох на користь Ф'юрі. Усику дісталося по корпусу, він потрапив під кілька аперкотів».

Фремптон назвав ключовий фактор, який вирішив долю матчу.

«Я сказав, що Усику буде важко повернутися, і я не бачив способу, але він глибоко окопався і зробив саме це, і я зарахував бій Усику за раундом – по шість раундів кожному, і «нокдаун» став для мене вирішальним моментом».

Але Карл все ще вірить у Ф'юрі і вважає, що він близький до того, аби увійти в історію світового боксу.

«Якщо він переможе, я все одно вважаю, що він має бути одним з найкращих надважковаговиків в історії. Він точно увійде в топ-10 найвеличніших надважковаговиків».

Фремптон очікує на неймовірну битву.

«Якщо він переможе його в матчі-реванші, це буде грандіозний бій, і буде ще один бій, тому що вони обидва не схожі на Лео Санта Круза – вони хотіли б звести рахунки, а не просто виграти по одному бою».

Ексбоксер віддав належне Усику.

«Я люблю Усика. Мені подобається в ньому все – він феноменальний боєць. Я також думаю, що для Ф'юрі було добре, що він був легким. Віддача була високою. Це йому підходило», – заявив Фремптон в інтерв’ю BoxingScene.

  • Усик та завоював титули WBC, WBA, WBO та IBF.
  • Sport-express записав інтерв’ю з тренером Валентином Ост`яновим, який розібрав поєдинок Ф’юрі – Усик.