Катмен Усика закрив резонансне питання щодо бою з Ф’юрі: відомо, що дали українцю перед сьомим раундом

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1545
2 голоси
Катмен Усика закрив резонансне питання щодо бою з Ф’юрі: відомо, що дали українцю перед сьомим раундом
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі, фото: Getty Images
Катмен Олександра Усика – Расс Анбер – відповів, чи давали українцю інгалятор перед сьомим раундом поєдинку проти Тайсона Ф’юрі за звання абсолюта у хевівейті.

Расс Анбер, який є катменом Олександра Усика (22-0, 14 КО), розповів, чи давали інгалятор українцю перед сьомим раундом поєдинку проти Тайсона Ф’юрі (34-1-1, 24 КО).

В об’єктиви камер потрапив момент, коли в кутку Усика щось піднесли до його лиця. У ЗМІ почали ширитися чутки, що начебто це був інгалятор.

Анбер спростував це, заявивши, що це був православний хрест.

«Це був хрест. Не слід вважати інакше. То був хрест, він носив його на рингу. Ви могли побачити це під час виходу ринг, він був на його грудях. Він носив його на рингу, це його віра. І він поцілував хрест перед початком бою».

Спеціаліст закликав суспільство утриматися від маніпуляцій.

«Він поцілував хрест, бо я дав йому поцілувати його перед початком поєдинку і я сам його поцілував. А потім він поцілував його у кутку. Я не говоритиму речі, які мене роздратують, забудьте про це. Ці люди – лайно», – сказав Анбер в інтерв’ю YouTube-каналу «Boxing King Media».

  • Зазначимо, Усик переміг за очками роздільним рішенням суддів та завоював пояси WBC, WBA, WBO та IBF.
  • Сайт Sport-express записав ексклюзивне інтерв’ю з досвідченим тренером Валентином Ост`яновим, який розібрав поєдинок Ф’юрі – Усик.