«Це найнедбаліший чемпіонський бій, який я бачив у своєму житті»: в США винесли вердикт Берінчику за титул WBO

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
24053
11 голосів
«Це найнедбаліший чемпіонський бій, який я бачив у своєму житті»: в США винесли вердикт Берінчику за титул WBO
Денис Берінчик. Фото: Getty Images
Ексчемпіон світу у першій напівсередній (WBC, 2008-2009, 2011; WBO, 2009-2012) та напівсередній (WBO, 2012-2014, 2015-2016) вагових категоріях Тімоті Бредлі проаналізував бій між Денисом Берінчиком (19-0, 9 КО) та Емануелем Наваррете (38-1-2, 31 КО) за вакантний титул WBO у легкій вазі.

Американець Тім Бредлі висловився про матч Дениса Берінчика проти Емануеля Наваррете, у якому українець здобув перемогу над мексиканцем за очками роздільним рішенням суддів та виграв пояс WBO у легкій вазі.

Колишньому боксеру і нинішньому коментатору бій не сподобався.

«Це був найнедбаліший чемпіонський бій, який я бачив у своєму житті, але Наваррете був гідним суперником у плані незграбності. Цей хлопець [Берінчик] був таким же незграбним, якщо не більш незграбним, ніж Наваррете, але він був більш технічним у тому сенсі, що був схожий на бійця ситуативного типу».

Експерт пояснив, завдяки чому тріумфував Берінчик.

«У нього було рішення для всього, що робив Наваррете, і він багато разів ловив його, коли той був не у своїй позиції. Я бачив, що у Наваррете виникали проблеми з роботою ніг, коли він відходив назад, зводив ноги разом і йшов до канатів, і він користувався цими моментами».

Бредлі віддав належне українцю та його команді.

«Він тримався близько і не давав Наваррете працювати. Великий респект Берінчику і його команді. Вони провели феноменальний бій. Я вважаю, що вони переплели всі стилі, які створюють проблеми для Наваррете, навіть з його роботою ніг, яка, на мою думку, була на висоті», – наводить його слова Boxing News 24.