«Коли Усик вдарив Ф'юрі, той став схожий на пачку спагеті‎»: ексчемпіон проаналізував битву століття

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1836
3 голоси
«Коли Усик вдарив Ф'юрі, той став схожий на пачку спагеті‎»: ексчемпіон проаналізував битву століття
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній чемпіон світу в крузервейті Джонні Нельсон поділився думками щодо поєдинку британця Тайсона Ф'юрі та українця Олександра Усика, який завершився перемогою нашого боксера.

Олександр Усик здивував боксерський світ, коли у ніч на 19 травня переміг Тайсона Ф'юрі, ставши абсолютним чемпіоном світу у суперважкому дивізіоні.

Джонні Нельсон вважає, що однією з причин поразки Тайсона стали проблеми зі швидкістю, ногами та точністю ударів.

«По-перше, у нього відмовили ноги, і він почав втрачати стійкість. Це трапляється з кожним бійцем. Справа не тільки в тому, що у Ф'юрі відмовили ноги. Його стійкість до ударів і швидкість рук також погіршилися. Він повільний, товстий, не може бити ідеально точно, а його підборіддя тепер скляне». 

Колишній чемпіон впевнений, що у дев’ятому раунді британця від нокауту врятував рефері.

«Якби рефері не зупинив Усика, коли той завдавав Ф'юрі ударів у дев'ятому раунді, бій закінчився б у цій трихвилинці. Коли ти починаєш втрачати стійкість, твоя робота ніг стає трохи нестандартною. Коли Усик вдарив Ф'юрі, той став схожий на пачку спагеті. 

Рефері врятував його в дев'ятому раунді, Тайсону було боляче. Усик ганявся за ним по рингу. Він притиснув його, і канати тримали Ф'юрі. Це був довгий відлік, порятунок від рефері», – сказав Нельсон у коментарі Boxing247.

  • Останнім абсолютним чемпіоном до вчорашньої ночі був Леннокс Льюїс, який у 1999-му році здолав у битві за цей титул Евандера Холіфілда.