Льюїс у шоці: відео першої реакції колишнього абсолюта на нокдаун Ф’юрі у бою з Усиком – це треба бачити

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
20145
10 голосів
Льюїс у шоці: відео першої реакції колишнього абсолюта на нокдаун Ф’юрі у бою з Усиком – це треба бачити
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі Леннокс Льюїс опублікував відео, на якому зображено його реакцію на нокдаун у бою між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) за всі титули.

У ніч на 19 травня українець Олександр Усик написав нову сторінку боксерської історії у сутичці проти британця Тайсона Ф'юрі. Наш співвітчизник завоював звання абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні розділеним рішенням суддів (Усик 115-112, Ф'юрі 114-113, Усик 114-113).

У дев’ятому раунді Усик пішов в атаку та кілька разів влучив в обличчя Тайсона. Британець втратив орієнтир та захитався і лише вручання рефері не дозволило українцю добити британця.

Льюїс опублікував у соціальних мережах ролик зі своєю реакцію на момент з нокдауном. Леннокс був шокований тим, що бачив на ринзі. 

Також на відео видно, як відреагував на цей момент колишній чемпіон світу в першій напівсередній вазі Амір Хан, який сидів позаду.

  • До цієї ночі останнім абсолютом був саме Леннокс Льюїс, який у 1999-му році здолав у битві за цей титул Евандера Холіфілда.