«‎Історична битва для боксу»: Кличко назвав фаворита у поєдинку Усика та Ф’юрі, згадавши війну в Україні

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1436
2 голоси
«‎Історична битва для боксу»: Кличко назвав фаворита у поєдинку Усика та Ф’юрі, згадавши війну в Україні
Олександр Усик. Фото: Google
Легендарний український боксер Володимир Кличко прибув до Ер-Ріяду та озвучив прогноз на поєдинок нашого співвітчизника Олександра Усика та британця Тайсона Ф’юрі.

Володимир Кличко у соціальних мережах повідомив, що вже приїхав до Саудівської Аравії підтримати Олександра Усика у бою за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі проти Тайсона Ф’юрі.

«Я тут, в Ер-Ріяді, заради бою за титул абсолютного чемпіона. У безглуздій війні, яку путінська росія розв’язала в Україні, з метою змусити Україну зникнути як країну та націю, змусити її замовкнути, а потім перетворити на попіл. Ось і ми, світ у суботу ввечері дивитиметься на Саудівську Аравію. Ми не мовчимо».

Також молодший з братів-чемпіонів дав зрозуміти, що вважає українця фаворитом у битві з «‎Циганським королем».

«Я тут, щоб сказати, що ми маємо намір забезпечити видимість і підтримку нашої країни. Це історична битва для боксу. Ми отримаємо першого повністю об’єднаного чемпіона світу у важкій вазі з України. Успіхів Усику в цю суботу. Слава Україні!», – сказав ексбоксер.

Раніше у нас виходив ексклюзивний матеріал, у якому сайт Sport-express.ua за допомоги Леоніда Лоївського та Дмитра Сосновського проаналізував шанси Усика на перемогу у бою з Ф'юрі.

  • Сутичка українця та британця відбудеться 18 травня 2024 року в Саудівській Аравії. Спочатку зустріч планувалася на 17 лютого, але Тайсон отримав травму в тренувальному таборі.