Чи давав Кличко поради Усику перед боєм з Ф’юрі: єдиний «‎вічний» чемпіон WBC відверто відповів

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1506
3 голоси
Чи давав Кличко поради Усику перед боєм з Ф’юрі: єдиний «‎вічний» чемпіон WBC відверто відповів
Олександр Усик і Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній світовий чемпіон та діючий мер Києва Віталій Кличко розповів, чи давав якісь поради Олександру Усику перед його поєдинком з Тайсоном Ф’юрі.

Віталій Кличко зізнався, що раніше обговорював з Олександром Усиком його бій з Тайсоном Ф’юрі та допомагав аналізувати помилки, яких припустився у поєдинку з британцем його брат Володимир.

«‎Поради були, але давно, адже про бій Олександра з Тайсоном Ф’юрі домовлялись не один рік. Тоді розбирали поєдинок Володимира з британцем у 2015 році. Акцентував на помилках, які Володимир допустив в бою. А останній раз спілкувалися з Сашком близько місяця тому».

Нинішній мер Києва вважає, що зараз нашому чемпіону підказки не потрібні, адже він має сильну команду та досвід.

«Зараз він вже не потребує порад. Усик – досвідчений боксер, який має професійну команду. Команда має план на бій, а Олександр – всі можливості ретельно підготуватися, щоб вийти в ринг і виконати свою роботу‎», – сказав Кличко-старший у коментарі Чемпіону.

Раніше у нас виходив матеріал, у якому сайт Sport-express.ua за допомоги Леоніда Лоївського та Дмитра Сосновського проаналізував шанси Усика на перемогу у бою з Ф'юрі.

  • Кличко-старший виграв 12 поєдинків поспіль за звання чемпіона Світу за версією WBС, а після завершення кар’єри з часом отримав почесний титул єдиного «‎вічного» чемпіона організації.
  • Битва між чемпіоном WBA, WBO та IBF Усиком та володарем титулу WBC Ф’юрі відбудеться 18 травня.
  • Поєдинок пройде у столиці Саудівської Аравії – Ер-Ріяді.