Бій Усик – Ф’юрі: команда нашого чемпіона поскаржилася організаторам поєдинку – що не сподобалося українцям

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
11837
13 голосів
Бій Усик – Ф’юрі: команда нашого чемпіона поскаржилася організаторам поєдинку – що не сподобалося українцям
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Команда нашого чемпіона Олександра Усика висловила незадоволення якістю рингу перед поєдинком за звання абслютного чемпіона світу в надважкій вазі проти Тайсона Ф’юрі.

Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі через кілька днів у ринзі з’ясують, хто з них є найсильнішим боксером у хевівейті.

Сьогодні, 16 травня, команда українського бійця заявила, що незадоволена станом швів, якими сполучені ділянки рингу. У нашій команді вбачають у цьому небезпеку зайвих перечіпань учасників бою. Про це повідомляє Sky Sports.

Відзначимо, що проблема з рингом нашкодить Усику більше, ніж його супернику, адже українець є більш технічним боксером та краще працює ногами.

Джерело стверджує, що на битві нашого співвітчизника та британця буде використаний ринг, аналогічний до двох поєдинків Усика проти Ентоні Джошуа, коли українець двічі переміг.

Раніше у нас виходив матеріал, у якому сайт Sport-express.ua за допомоги Леоніда Лоївського та Дмитра Сосновського проаналізував шанси Усика на перемогу у бою з Ф'юрі.

  • Нагадаємо, що 18 травня Усик та Ф'юрі визначать першого абсолютного чемпіона в хевівейті за останні 25 років. А також першого в історії боксера, який об'єднає одразу чотири основних пояси в дивізіоні.