Чи може Усик відмовитися від реваншу з Ф’юрі: промоутер Тайсона відверто відповів, згадавши Джошуа

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1311
1 голос
Чи може Усик відмовитися від реваншу з Ф’юрі: промоутер Тайсона відверто відповів, згадавши Джошуа
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Промоутер Тайсона Ф'юрі Френк Воррен оцінив ймовірність того, що Олександр Усик відмовиться від реваншу з британським боксером та дозволить зустрітися у ринзі «‎Циганському королю» та Ентоні Джошуа.

Френк Воррен вважає, що Олександр Усик не відмовиться від реваншу з Тайсоном Ф'юрі навіть, якщо йому запропонують великі гроші, щоб дозволити провести бій британця з Ентоні Джошуа.

У Саудівській Аравії раніше вже підтверджували, що хочуть бачити бій Ф'юрі та Ентоні Джошуа.

«Є опція реваншу в обох боксерів. Якщо Тайсон легко переможе у першому бою, то нам, звичайно, тоді хотілося б перейти до бою з Джошуа, але на кону такі гроші...

Я не думаю, що він погодиться та відмовиться від реваншу, навіть якщо йому заплатять за це. Але ми націлені на бій з Джошуа у будь-якому разі, рано чи пізно», — сказав промоутер у коментарі Boxing Scene.

Раніше у нас виходив матеріал, у якому сайт Sport-express.ua за допомоги Леоніда Лоївського та Дмитра Сосновського проаналізував шанси Усика на перемогу у бою з Ф'юрі.

  • Олександр та Тайсон 18 травня зустрінуться у бою за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок відбудеться в Ер-Ріяді, столиці Саудівської Аравії.
  • Тріумфатор бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютому в надважкій вазі.