Жертва Усика дав прогноз на бій нашого чемпіона з Ф’юрі: кого обрав співвітчизник Тайсона

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
861
1 голос
Жертва Усика дав прогноз на бій нашого чемпіона з Ф’юрі: кого обрав співвітчизник Тайсона
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній суперник Олександра Усика Джо Джойс поділився думками про поєдинок нашого бійця за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі з Тайсоном Ф’юрі.

Джо Джойс вважає, що поєдинок Олександра Усика та Тайсона Ф'юрі буде рівний, але схиляється до перемоги свого співвітчизника.

«Я виберу Ф'юрі. Мені подобається Тайсон. Він теж з Великої Британії, у нього є перевага у вазі та розмаху рук. Це буде дуже близький бій, бо Усик украй хитрий боєць». 

Екссуперник Усика віддає належне боксерським якостям українського чемпіона.

«У нього чудові боксерський IQ, швидкість, жорсткість, він вивчає своїх суперників. Він матиме чудовий план на бій, і це буде поєдинок кращого проти кращого». 

Але Джо думає, що Тайсон зможе додати, як у бою з Володимиром Кличком, та виграти сутичку.

«Ми розмірковуємо про цей поєдинок, перш ніж побачимо його. І я думаю, що Ф'юрі може натиснути на газ, як це було проти Кличка. Я вважаю, що це може статися», – сказав Джойс у коментарі Dailymail.

Раніше у нас виходив матеріал, у якому сайт Sport-express.ua за допомоги Леоніда Лоївського та Дмитра Сосновського проаналізував шанси Усика на перемогу у бою з Ф'юрі.

  • Джо Джойс програв українцю одноголосним рішенням суддів у бою напівпрофесійної Всесвітньої серії боксу (WSB) у 2013 році.
  • Олександр та Тайсон 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок відбудеться в Ер-Ріяді, столиці Саудівської Аравії.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.