«Я ніколи не казав, що він гівняний боєць»: Ф'юрі здивував заявою перед поєдинком проти Усика

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
527
0 голосів
«Я ніколи не казав, що він гівняний боєць»: Ф'юрі здивував заявою перед поєдинком проти Усика
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Володар титулу WBC Тайсон Ф'юрі поділився думками щодо свого майбутнього бою проти чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика.

Тайсон Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) розповів про власні очікування від поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу проти Олександра Усика (21-0, 14 КО):

«Я з нетерпінням чекаю на бій проти цього маленького хлопця в суботу. Напевно, найкращий боєць, з яким я коли-небудь бився. Я називав його кроликом зі щілиною в зубах, бридким виродком, але я жодного разу не сказав, що він не може битися і не применшував його досягнення. Я називаю його потворним кроликом безхатьком, але я всіх називаю безхатьками, чи не так?

Я ніколи не казав, що він гівняний боєць. Ні, я завжди поважав його. Він олімпійський золотий медаліст, він абсолютний чемпіон у важкій вазі, він чемпіон у надважкій вазі – найкращий суперник, з яким я бився. Я ніколи не бився з чемпіоном у двох вагових категоріях», – сказав Ф’юрі в коментарі для Title Sports Network.

Нагадаємо, що Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Зазначимо, що переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.