Холіфілд зробив прогноз на бій Усик – Ф'юрі: колишній абсолютний чемпіон світу вважає, що все залежить від українця

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
13264
3 голоси
Холіфілд зробив прогноз на бій Усик – Ф'юрі: колишній абсолютний чемпіон світу вважає, що все залежить від українця
Евандер Холіфілд та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній абсолютний чемпіон світу Евандер Холіфілд поділився думками щодо бою володаря титулу WBC Тайсона Ф'юрі проти чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика.

Колишній абсолютний чемпіон світу Евандер Холіфілд розповів про власні очікування від поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу між Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) і Олександром Усиком (21-0, 14 КО):

«Це має бути чудовий бій. Чаша терезів може схилитися в будь-який бік. Все залежить від того, чи правильно проведе бій Усик», – сказав Холіфілд в коментарі для 5livesport.

Зазначимо, що Евандер Холіфілд – колишній абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі та єдиний боксер, що виграв чотири рази пояс чемпіона світу у важкій ваговій категорії.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Нагадаємо, що переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.
  • Востаннє українець бився наприкінці серпня, відправивши Данієля Дюбуа в нокаут у дев'ятому раунді.
  • Британець провів свій останній бій у жовтні, здобувши перемогу над Френсісом Нганну.